15 Aralık 2021 Çarşamba

Özel Promosyon IPad Kılıfları Mükemmel Promosyon Aksesuarı (aralık 2021 güncellendi)

Tabletler harikadır, ancak zarar vermek için çok pahalı oldukları açıktır. Bir iPad kılıfı, bu potansiyel maliyetli sorun için harika bir çözümdür ve iPad'inizi çizilmelere ve diğer hasarlara karşı korur ve aynı zamanda harika görünür. Müşterilerinize davranmanın veya müşterilere özel iPad kılıflarından daha iyi bir ücretsiz hediye sunmanın daha iyi bir yolu var  mı?



Yılbaşı için veya yılın herhangi bir zamanında harika bir hediye olan promosyon amaçlı bir iPad kılıfı, işletmenizin fark edilmesini sağlamak için ihtiyacınız olan şey olabilir.

Promosyon Çanta Fiyatını Etkileyen Faktörler

Promosyonçanta fiyatları hem üreticiler hem de alıcılar için önemlidir. Firmalar, fuar etkinliklerinde müşterilerine kendilerini tanıtabilmek için promosyon çanta hediyesi veriyorlar. Marka kalitelerini gösterebilmek için promosyon ürünlerinde kaliteli olmasına önem veriliyor. Promosyon çanta fiyatlarını etkileyen faktörler şunlardır.

  • Çantanın yapıldığı malzeme,
  • Ürün kalitesi,
  • Çanta modeli,
  • Büyüklüğü,
  • Çanta üzerindeki aksesuarlar,
  • Baskı maliyetleri,

Bu faktörler tüm çanta modellerinde fiyatları etkilemektedir. Promosyon çanta için model ve malzeme türünü belirledikten sonra farklı firmalardan fiyat teklifleri alarak karşılaştırma yapılabilir. Fiyatları etkileyen faktörler arasında üretim sayısı da yer alıyor.



Bazı Promosyon Çantaların Fiyat Aralıkları

Promosyon çanta fiyat aralıkları çanta modellerine ve kullanılan malzeme türüne göre belirleniyor. Alıcılar, promosyon çantalarda daha çok fiyatlara dikkat ediyorlar. Bazı promosyon çantalarda fiyat aralıkları, çanta üzerine yapılan baskı türü ve tekniklerine göre değişebiliyor. Fiyat aralıklarına neden olan logo baskılı çantalara uygulanan baskı teknikleri şunlardır.

  • Lazer baskı,
  • Serigrafi baskı,
  • Gofre baskı,
  • Ultraviyole baskı,
  • Tampon baskı,

Baskı teknikleri çanta malzemesine göre belirleniyor. Promosyon çantalarda kullanılan renk seçenekleri ve çanta boyutları fiyatları etkileyen ve farklı olmasını sağlayan etkenlerdir. İmalatçılar sundukları tüm çanta modelleri için sipariş verilecek olan sayıya göre özel fiyat alınmasını istiyorlar. Web sitesi üzerinden çanta seçimi yapılmasını ve ürünle ilgili fiyat tekliflerinin alınmasını sağlıyorlar.

Neden promosyon aksesuarı olarak özel iPad kılıflarını seçmelisiniz?

Türkiye'deki evlerin yarısından fazlasının iPad'i var ve bu rakam her yıl büyümeye devam ediyor. İster eğlence için ister iş amaçlı kullanılsın, bugün hala piyasada sahip olunması gereken en popüler teknoloji ürünlerinden biri oldukları inkar edilemez.


Bir iPad kılıfı, bir iPad için ekstra bir sigorta poliçesi görevi görür. Sadece onları su hasarından korumaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda taşınmalarını da daha güvenli hale getirir. Pek çok kişi tabletlerinin yerine bilgisayarlarını, telefonlarını ve hatta kameralarını değiştirdikçe, onları korumak giderek daha önemli hale geliyor.


Koruma sağlamanın yanı sıra, iPad kılıfları ayrıca artırılmış iPad işlevselliği sunabilir. Deluxe iPad kapakları , ekranınızı konumlandırmanın esnek yollarını sunarak onları seyahat, toplantı ve okuma için mükemmel kılar. Bu arada, entegre klavyeli iPad kılıfları,  toplantılar sırasında not almak veya hareket halindeyken görevlere devam etmek isteyenler için bir zorunluluktur. Müşterileriniz için işlevsel ve akılda kalıcı bir hediye sunan promosyon amaçlı bir iPad kılıfını bir kılıftan daha fazlası yapmak için pek çok varyasyon mevcuttur.


Yılbaşı yaklaşırken, şimdi bazı basılı iPad kılıflarına yatırım yapmayı düşünmek için iyi bir zaman olabilir  . Sadece umursadığınızı göstermeyecekler, aynı zamanda bunun üzerine biraz düşündüğünüzü de gösterecekler. Özel kalemler ve kupalar harikadır, ancak neden bu yıl gözlerini kamaştıracak özel bir iPad kılıfıyla işleri bir adım öteye taşımayasınız?


Teknolojinizi markalaştırmanın şık yolu

Bildiğim kadarıyla promosyon ürünleri gidin şık iPad durumda kesinlikle müşterilerinize sunabilir en iyilerinden biridir. Özel iPad kılıfları size markanızla yaratıcı olma ve yalnızca çok faydalı bir amaca hizmet etmekle kalmayıp aynı zamanda harika görünen bir şey yaratma fırsatı verir.


İster şirket logonuzla birlikte blok renkleri tercih edin, isterse ısmarlama bir iPad kapak tasarımı oluşturmak için biraz daha yaratıcı düşünün, promosyon ürününüzün öne çıkmasına yardımcı olacak bir dizi seçenek mevcuttur. Hangi mesajları iletmek istediğinizi ve markanızın ne kadar görünür olmasını istediğinizi düşünün ve ardından size sunulan seçeneklere bir göz atın.

 


Esnek ve eğlenceli tasarım seçenekleri

Etkileyeceğinden emin olacağınız şık ve modern bir promosyon hediyesi sunmayı düşünebileceğiniz bir dizi farklı iPad kapak stili vardır. Kol tarzı kılıflar cesur ve parlaktır, bu da onları çok çekici kılar ve hareket halindeyken kullanışlı olabilecek seyahat kartları gibi belgeleri saklayabilme avantajına sahiptir.


Pek çok kişinin iPad'lerini mutfakta kullandığını biliyor muydunuz ? YouTube'da tarifleri veya yemek pişirme eğitimlerini takip etmekten Netflix'teki en iyi şovları takip etmeye kadar - müşterilerinizin yararlı bulacağı bir dizi olasılık var. Bunun için deri iPad kılıfı harikadır - sağlamdırlar ve farklı şekillerde yerleştirilebilirler. 

Elbette, daha işlevsel bir kurumsal hediye için her zaman sunucu tarzı vakalar vardır. Bir toplantıda, sunum yapan kişi olarak bir iPad çıkarabilmekten veya masaüstü sunumları yapmaktan daha dengeli ve profesyonel görünmenin daha iyi bir yolu var mı? Müşterileriniz, onları bir daha asla görülmeyecek bir çekmeceye doldurmak yerine, gerçekten kullanabilecekleri bu profesyonel, sofistike hediyeyi takdir edecekler!


Özel iPad kılıfınızın olanakları, hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın gidebildiği kadar uzayabilir. Festival temalı bir kılıftan işinizi, markanızı veya ürününüzü tanıtan bir şeye kadar, iPad kılıfının mükemmel bir promosyon aksesuarı olmadığını iddia etmek mümkün değil.


 Avrupa Çanta ile özelleşin

Bir iPad kılıfı ile nihai promosyon ürününü yakalayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Avrupa Çanta yardım etsin! Harika fiyatlarla bazı harika promosyon Ipad kutuları sunuyoruz. Zip-up iPad kılıflarından çok işlevli iPad kapaklarına kadar promosyon ihtiyaçlarınız ne olursa olsun - biz hazırız!


Daha fazla bilgi edinmek ve fiyat teklifi almak için bugün bizimle iletişime geçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...