20 Nisan 2021 Salı

Kendi Özel Çantalarınızı Tasarlamanın 3 Yolu

Avrupa Çanta olarak amacımız, özel bir çanta tasarlamayı olabildiğince eğlenceli, yaratıcı ve kolay bir süreç haline getirmektir. İlk kez müşterilerimiz için nereden başlayacağımızı bilmenin zor olabileceğinin farkındayız. Kendinize soruyor olabilirsiniz, ne tür bir çanta yapmalıyım? Maliyeti ne kadar olacak?  Bunların hepsi harika sorular! Kendi ısmarlama çantanızı tasarlamaya gelince , birçok seçeneğiniz var ve uzman desteğimize erişim. Örneğin, tamamen özgün bir tasarımla sıfırdan başlayabilir veya başka bir yerde gördüğünüz bir çanta tasarımını yeniden yaratmak için bizimle çalışabilirsiniz. Bu yazıda, tasarım sürecinde nerede olursanız olun, Avrupa Çanta ile kendi özel çantanızı tasarlamaya başlayabileceğiniz üç yolu özetledik.


Özel Çanta Tasarlamak İçin Üç Yol

Sıfırdan başlıyorum

Bu size benziyor mu: Çantam için bir vizyonum veya fikrim var, ancak bazı ayrıntıları, belki de materyali, boyutu veya cepler veya kayışlar gibi süslemelerin bir kısmını sağlamlaştırmam gerekiyor. Mükemmel! Müşterilerimizin bir fikri inceleyip onaylayabileceğiniz bir tasarıma dönüştürmesine yardımcı olmayı seviyoruz. Her zaman ücretsiz tasarım hizmetimizin bir parçası olarak, en başından itibaren mükemmel özel çanta tasarımını oluşturmak için erken görüşmeler için uzmanlarımızla bağlantı kuracaksınız. Arkadaş canlısı tasarımcılarımız, boyut, şekil ve her şeyi doğru fermuar türüne kadar seçmek için konseptiniz üzerinde sizinle birlikte çalışacak!


Sevdiğim bir çantanın tasarımını yeniden yaratmak istiyorum.

Orada mükemmel çantayı gördün mü ? Belki de hafta sonları veya ayak işlerini yaparken kullandığınız kişisel çantanızdır. Dergilerde veya televizyonda doğru olduğunu düşündüğünüz bir şey gördünüz mü? Ya da belki rakiplerinizden biri harika bir özelleştirilmiş çanta yarattı ve siz de aynısını yapmak istiyorsunuz. Kendi özel çantanızı tasarlamaya gelince, bunların hepsi başlamak için harika yerlerdir!


Çanta tasarımlarını kopyalamak için sık sık müşterilerimizle birlikte çalışırız. Bu, bir çantanın tam bir kopyası olabilir veya kayışlar veya kontrast oluşturan malzemeler gibi geliştirmelerle mevcut bir çantaya kendi şık dönüşünüzü ekleyebilir. Tasarım ekibimize çantanın bir resmini gönderin, sizin için bir tasarım konsepti oluşturalım. Gerçekten bu kadar kolay! Resminizi aldıktan sonra, belki de henüz düşünmediğiniz bazı özelleştirme seçeneklerinde size rehberlik edeceğiz.

Böyle bir değerlendirme, aklınıza gelmeyen ilginç bir şekil olabilir. Örneğin, sporla ilgili her türlü etkinlik veya kampanya için mükemmel bir şekil olacak bu sevimli tenis çantasını seviyoruz.


Ayrıca bütçenizin bilincindeyiz ve en iyi hizmeti en iyi fiyata sunmak için çalışacağız. Genel olarak, fikrinizi harika bir çantaya nasıl dönüştürebileceğimiz aşağıda açıklanmıştır:


Çantanız ve bütçeniz hakkında görüşmek için sizinle yüz yüze veya telefonda görüşeceğiz.

Sağladığınız görüntüye bağlı olarak, stüdyomuzda ücretsiz bir tasarım ve sanat eseri dönüştürür veya üretiriz.

  • En sevdiğiniz tasarımı inceleyebilir, ince ayar yapabilir ve seçebilirsiniz.
  • Tasarımınız için bir teklif vereceğiz.
  • Siparişi ver.
  • Dilerseniz inceleme için üretim öncesi bir numune alabilirsiniz.
  • Mutlu olduğunuzda, özel çantalarınızı etik bir şekilde üretip teslim ediyoruz!

Kendi tasarımım var.

Yaratıcı mısın Belki gelişmekte olan bir sanatçı veya moda tutkunu? Çantanızın tasarımını zaten çizmiş olabilirsiniz, bu harika. Bize kendi tasarımınızla geldiğinizde, tam olarak istediğiniz çantayı alabilmeniz için özel gereksinimlerinize göre üretilmesini sağlıyoruz. İdeal malzemelerden eğlenceli, küçük son rötuşlara kadar tasarımınıza gerçekten hayat vermek için en iyi malzemeleri seçmenize yardımcı olabiliriz. Çantalarınızı daha büyük ölçekte sipariş etmeden önce nihai ürünü görebilmeniz için sizin için bir numune bile üretebiliriz. 

Tasarım sürecinde nerede olursanız olun, özel bir çanta üretmeyi kolay ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bütçenizi karşılayan mükemmel çantayı yaratmanız için ihtiyaç duyduğunuz seçenekleri, gönül rahatlığını ve desteği sağlamak için son 30 yılda hizmetlerimizi geliştirdik.


Fikirleriniz hakkında daha fazla bilgi almak için sabırsızlanıyoruz. Başlamak için lütfen bugün bizimle iletişime geçin. Bize ulaşmak için  0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80 Numaraları veya info@avrupacanta.com mail adresine yazın.

Diğer Blog Yazılarımız

Konferans Çantaları- Elit Bir Promosyon Aracı

Farklı İsim ve Tarzlara Sahip Sırt Çantaları - Kullanım Alanları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...