2 Mart 2021 Salı

En Son Çanta Teknolojisi

 


Çantalar ve teknoloji cennette yapılan bir eşleşmedir - ne de olsa çantalarımız ve telefonlarımız değişmez arkadaşlarımızdır! Şimdi hayatı sadece daha eğlenceli değil, aynı zamanda daha kullanışlı hale getirmek için nasıl birlikte çalıştıklarını öğrenin.

Hoparlörlü çantalar

Kulaklıklar ve hoparlörler kesinlikle bir an yaşıyor, bu yüzden hoparlörleri çantalara dahil etme fikrinin parlak bir kıvılcımla ortaya çıkması an meselesiydi. Çoğunlukla çocuklara ve genç yetişkinlere hitap ederek, iPod'unuza bağlanarak, dışarıdayken en sevdikleri şarkıları dinlemelerine olanak tanır. Bu tür bir çanta teknolojisi için hedef pazar göz önüne alındığında, hoparlörlerin yer alacağı çantalar genellikle sırt çantası olma eğilimindedir veya fark edilmesi garantili eğlenceli tasarımlara sahiptir.

Dahili şarj cihazlı çantalar

İnternette gezinmek, Instagram'da gezinmek ve Tinder'da gezinmek için harcadığımız zaman göz önüne alındığında, telefon ve tablet pillerimizin bu kadar hızlı bitmesi şaşırtıcı değil. Neyse ki, cihazlarınızı hareket halindeyken şarj edebilecek çantalar var, bu yüzden bir daha asla pil ömründe kısalmayacaksınız - dahi! Peki nasıl çalışırlar? Aslında mağazalarda gördüğünüz taşınabilir pillerden farklı değiller, sadece çantanıza entegre edilmişler, böylece her zaman yanınızda olacaksınız. Herhangi bir bataryada olduğu gibi tek dezavantajı, bataryayı sık sık şarj etmeyi hatırlamanız gerekmesidir. Güneş enerjili seçeneği tercih etmediğiniz ve İspanya'da tatilde kullanmadığınız sürece!


Dahili izleme ve diğer Bluetooth özelliklerine sahip çantalar

Çantalara uygulanan teknolojinin bir başka ustaca kullanımı da, yoldan çıkması durumunda sizi valizinizle yeniden birleştirmenize yardımcı olmak için tasarlanmış GPS konum takibidir. Hatta bazıları görüş alanından çıktığında veya beklenmedik bir şekilde açıldığında sizi kısa mesajla uyarabilir. Bagaj takibi sizin için önemliyse, kasa içinde kayma ve bu şekilde takip etme cihazları da bulunmaktadır. Bluetooth teknolojisine sahip çantalar, genellikle dahili dijital ölçek ve uzaktan kilitleme özelliği ile laptop bilgisayarları şarj etmek için dahili pil paketleri vb. Dahil olmak üzere teknoloji takıntılılar için başka büyüleyici özelliklere sahiptir. Yelpazenin en yenilikçi ucunda parmak izi kimliği ve şekil değiştirme vardır. el / bagaj tutma.

Kendi özelleştirilmiş çanta tasarımınızı üretmeye teknolojiyi dahil etmek istiyorsanız , mevcut seçenekleri tartışmak için Avrupa Çanta'daki uzmanlarımızla iletişime geçin.

Diğer Blog Yazıları

Deri Çantaların Kullanımında Dikkat Etmemiz Gerekenler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...