27 Nisan 2021 Salı

2021'un En İyi 3 Çanta Trendi

 2020'i tamamlarken, şimdi 2021 için ürün lansmanları hakkında düşünmeye başlamak için mükemmel bir zaman. Yeni bir yıl, en son trendleri denemek ve klasik tarzların yaratıcı yaklaşımlarını denemek için yeni bir başlangıç ​​sunuyor. Genel olarak moda aksesuarları her yıl en popüler trendlerden biridir. Müşterilerimizle yaptığımız konuşmalara ve kendi sektör araştırmalarımıza dayanarak, 2021'un sadece çantanın yılı olabileceğini söyleyebiliriz! Bu yazıda, 2021'da en önemli üç çanta trendi olacağını düşündüğümüz şeyleri ve kendi özel çantalarınızla modaya nasıl dokunacağınıza dair bazı fikirleri paylaşıyoruz.



Mini Sırt Çantası Gerileme

90'ların ortasındaki Amerikan filmi Clueless'taki Cher'in kabarık beyaz mini sırt çantasını hatırlıyor musunuz? Geri geldi! Mini sırt çantaları 90'larda temel bir üründü ve küçük bir intikamla geri döndüler. Bu sevimli çantaların taşınması kolaydır, ancak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar büyüktür. 


Aldığımız ilgili bir eğilim, tüyler, saçaklar ve tüyler gibi süslemeler ve detaylardır. Çantanızı geliştirmek ve tasarımınızı gerçekten benzersiz kılmak için kot, deri veya suni kürk kullanarak bu trendi mini sırt çantanıza dahil edin. Mini sırt çantaları, daha küçük boyutları nedeniyle malzemeler, dokular ve tasarımlarla deney yapmak için mükemmel bir tuvali sunar. 


Avrupa Çanta'da, farklı boyutlarda çok çeşitli sırt çantaları ve sırt çantaları sunuyoruz. Genellikle okullar, kulüpler, bankalar ve Blue-Chip şirketleri için özelleştirilmiş sırt çantaları oluştururuz. Ancak mini sırt çantaları veya süslemeler gibi en önemli trendlerden bazılarını benimseyerek, bu yıl tamamen yeni bir demografiyle etkileşime geçebilirsiniz. Yüzlerce renk ve bağlantı parçası ile ücretsiz tasarım desteği sunuyoruz.


Bir öneri, modaya uygun, geometrik kesimli, melanj kumaşlı ve suni kadife deriye sahip Notebook Sırt Çantamızdır. Yastıklı bir dizüstü bilgisayar bölmesi, fermuarlı ön çantası, iki yönlü fermuar, yastıklı sırt ve omuz askıları vardır. Çarpıcı, işlevsel ve çok modaya uygun!





Kullanım amacınıza bağlı olarak, pratikten daha akılda kalıcı ve eğlenceli olan harika bir "konsept" mini sırt çantası da tasarlayabilirsiniz.


Katlanabilir Tote Çanta

Geleneksel bir taşıma çantası modaya uygun bir kızsa, katlanabilir tote çanta onun trend ablasıdır! Katlanır tote çanta, klasik ve son derece işlevsel bir aksesuara eğlenceli ve yeni bir yaklaşım getiriyor. Katlanan stil, bu çantayı hem ofis hem de akşam ve aradaki her şey için mükemmel kılan modern bir hava katıyor. Bu çantaları dergi sayfalarında görüyoruz ve ayrıca hafta sonları alışveriş yapan insanların da bunları kullandığını görüyoruz. Daha büyük boyut, ihtiyacınız olan her şeyi tek bir kullanışlı ve şık çantaya sığdırabileceğiniz anlamına gelir - anahtarlarınızı aldığınızda ve diğer çantanızda olduklarını fark ettiğinizde artık korkunç anlar yok !


Avrupa Çanta'da, içinde küçük boyutlu fermuarlı bir cep bulunan Polyester Tote Çantamızı öneriyoruz




Messenger Çanta

Postacı çantaların 2021'da büyük bir çanta trendi olmasının beklenmesine şaşırmadık. Çok pratik ve yakışıklılar! Messenger ve omuz çantaları, özellikle bisikletle seyahat etmek ve işe gidip gelmek için mükemmeldir! Harper's Bazaar, bu Max Mara çantasını 2021 İlkbahar / Yaz pistinde gördü. 




Bir bonus olarak, postacı çantaları özelleştirme için birçok fırsat sunar. Örneğin, dizüstü bilgisayarlar, şarj cihazları ve değerli eşyalar gibi çeşitli öğeleri tutmak için çantanın içini farklı bölmeler, astarlar ve ceplerle değiştirebilirsiniz. 


Bizim de dahil olmak üzere özelleştirme, için kullanılan birçok haberci çanta var Brooklyn Mono-Omuz sırt çantası , bir kemer, yenilikçi kayış sistemi ve yeniden kullanılabilir su şişesi için bir cebe sahip klasik postacı çantası için sportif bir büküm ekler.




2021'da başka hangi çanta trendlerini görmeyi bekliyorsunuz? Web sitemizde mükemmel ürünü görmüyorsanız, pes etmeyin. Ayrıca, "raftan" alınan markalı stok çantalardan daha uygun fiyatlı olduğu ortaya çıkan yüzde 100 benzersiz çantalar için kişiye özel çanta hizmetimizle de tanınırız. Her iki durumda da, bu yılın tüm eğlenceli çanta trendlerinden yararlanmak için sizinle birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Lütfen bugün bizimle iletişime geçin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...