22 Haziran 2021 Salı

Promosyon Çantalarla Pazarlamada İşe Yarar mı?

Pazarlama Çabalarınızdan En İyi Şekilde Yararlanma

İşinizi nasıl tanıtacağınız konusunda birçok seçeneğiniz var. Pazarlama bütçenizi nasıl harcayacağınız konusunda çok sayıda seçenek mevcuttur. Hangi yöntemin hedef kitlenize etkili bir şekilde ulaşacağını ve en iyi yatırım getirisini sağlayacağını belirlemeniz gerekir. Promosyon çantalar , nispeten minimum bir yatırımla çok çeşitli insanlara ulaşarak tüm cephelerde sunulur. Promosyonlar ile pazarlamanın neden işe yaradığını ve bunları pazarlama listenize neden eklemeyi düşünmeniz gerektiğini öğrenin.



İşe Yaradığını Kanıtlayan Promosyon Çantalarla Pazarlama Hakkında 6 İstatistik

Tüm bu istatistikler Advantages Magazine'in Ocak 2020 sayısından alınmıştır ve ASI (Reklamcılık Uzmanlığı Enstitüsü) 2019 Global Ad Impressions Study ve ESP Verilerine dayanmaktadır.

1. Tüketicilerin %73'ü Promosyon Çantalara Sahiptir

Yüzde yetmiş üç kesinlikle çok fazla insan ve tek kullanımlık plastik poşet yasaklarının tamamı uygulandıkça bu sayı daha da artacak. Ancak yüzde 73'ün anlamı, demografinizin üyelerinin büyük olasılıkla promosyon çantalarına sahip olmaları veya her zaman promosyon çantaları taşıyan insanlarla karşılaşmalarıdır. Bu tür bir maruz kalma, müşterilerinizin markanız hakkında rutin olarak düşünmesini sağlayabilir.



2. Logolu Çantalar Ortalama 11 Ay Tutulur

Reklam açısından 11 ay uzun bir süre. Yalnızca bir yayının tek bir sayısı için basılı bir reklam veya birkaç gün için çevrimiçi bir reklam yerleştirmek uygun maliyetli olabilir. Ancak 11 ay boyunca özel promosyon çantanızın büyük bir etkisi olabilir ve işinizle ilgili sözlerin yayılmasına yardımcı olabilir.


3. 40 yaş üstünün %84'ü Promosyon Çanta Sahibi Olduğunu Bildiriyor

Bu istatistik önemlidir, çünkü bize, yeniden kullanılabilir bir çantayı spor yapmakla ilgilenen sadece nesillerimizin en küçüğü olmadığını söyler. Hedef pazarınız bu değerli tüketici grubunu içeriyorsa, bir promosyon çantası bu demografiye hitap edecektir.



4. 3.300 = Promosyon Çantalarının Sağladığı Gösterim Sayısı

3.300 gösterim, insanların promosyon çantanızı gördüğü ve mesajınızı içselleştirdiği anlamına gelir. İnsanlar mesajınızı okuduklarının ve içselleştirdiklerinin farkında olmayabilirler, ancak fark edecekler ve markanız tanıdık ve tanınabilir hale gelecektir. Tek bir yeniden kullanılabilir çanta, önemli sayıda insana ulaşabilir ve büyük bir izlenim bırakabilir.


5. 5$ Maliyetli Bir Promosyon Çantanın TÜFE'si (Gösterim Başına Maliyet) 2/10 Cent'in Altında Olacaktır

Yani 3.300 gösterim kendi başına oldukça ilgi çekicidir, ancak gösterim maliyetine veya TÜFE'ye baktığınızda, bu daha da çekici bir hikaye yapar. Özel promosyon çantalarınızın sağladığı her bir gösterim için yalnızca bir kuruşun çok küçük bir kısmına mal olduğunda bütçenizi gerçekten en üst düzeye çıkarabilirsiniz.



6. Tüketicilerin %50'sinin Onlara Promosyon Çantası Veren Reklamverenle İş Yapma Olasılığı Daha Yüksek

Müşterilerinize promosyon çantası verme eylemi bir izlenim bırakıyor. Marka bilgilerinizi görüntülemenin bariz izleniminin yanı sıra, jest önemlidir. Bir promosyon çantası kadar faydalı ve düşünceli bir şeyler almaktan hoşlanan insanlar gerçekten göze çarpacak. Bu eylem olumlu bir çağrışım yaratır ve müşteriler markanız hakkında sevgiyle düşünür ve bu müşterilerin satın alma kararı verme zamanı geldiğinde işinizi hatırlayacaktır.



PROMOSYON ÇANTALARININ DEĞERİNİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARIN

Neredeyse otuz yıldır insanların özel promosyon çantaları oluşturmasına yardımcı oluyoruz, bu yüzden süreci nasıl kolaylaştıracağımız hakkında çok şey öğrendik ve markanız için doğru çantayı oluşturmanıza yardımcı olabiliriz!


Tüm bu istatistikler, Fabrika Doğrudan Promosyonlarından bir promosyon çantasının işletmeniz için ne kadar etkili olabileceğini kanıtlıyor. Kalıcı bir izlenim bırakırken pazarlama bütçenizden en iyi şekilde yararlanmanın bir yolunu arıyorsanız, pazarlama için kendi özel yeniden kullanılabilir çantalarınızı oluşturmayı düşünün .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...