18 Eylül 2021 Cumartesi

Bez Çantalar - Tarihçesi Ve Promosyon Bez Çanta İmalatı Detayları

Promosyon bez çantalar, kullanım kolaylığı ve çok yönlülüğü nedeniyle son yıllarda yüksek popülerlik kazanmıştır. Piyasada bulunan tüm çeşitli çanta türleri arasında, bu çantalar farklı segmentlerden veya kullanıcılardan hemen hemen her tür taşıma ihtiyacına konulabilir. Çocuklardan alışveriş yapanlara, öğrencilere, aile bireylerine, gezginlere veya iş destekçilerine kadar, farklı ihtiyaçları için bez çantaları düşünürler. Ve neden olmasın? Pek çok türde, tasarımda, boyutta ve bütçede mevcutturlar. Sadece bu değil, hatta bu çantaları kişiselleştirebilir ve benzersiz görünmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için birkaç DIY fikri yeterlidir. Ancak market, çantalarınızı istediğiniz gibi kişiselleştirme seçeneği de sunuyor.

Günümüzde, birçok şirket özel bez çantaları toplu olarak satın almakta ve bunları promosyon ürünleri olarak kullanmaktadır. Modern bez çantalar, modaya uygun bir ifade oluşturmanıza olanak tanır ve bunları günlük kıyafetlerinizle kolayca kombinleyebilirsiniz. Bu tür çantalar bu kadar kısa sürede bu kadar popüler hale gelirken, tarihlerini kesinlikle bilmek istersiniz.


Tarihi

Bez Çantalar 17. yüzyılda piyasaya girdi. Bununla birlikte, terim bir şeyi taşıma faaliyetini belirtir. 1944 yılına kadar bez çantalar Türkiye'de popüler değildi. O zaman, bir giyim tasarım şirketi benzersiz Tekne Çantasını tanıttı. Bu çantayı kullanmanın ana nedeni buz blokları taşımaktı. Zamanla, çanta tasarımında bazı değişiklikler yapıldı. Tekne Çantası için kullanılan kumaş kanvastı. Günümüzde toptan kişiye özel bez çantalar kanvas modelleri olarak da mevcuttur. Bez çanta imalatında kullanılan diğer yaygın kumaşlar, çoğunlukla çevre dostu olan denim, jüt, pamuk, kendir ve benzerleridir.


Torbaları tanıttıktan birkaç yıl sonra, günlük aktiviteler için oldukça kullanışlı hale geldiler. Tüketiciler onları modaya uygun aksesuarlardan biri olarak seçiyordu. Üst düzey çantalar kumaştan yapılmıştır. Ancak bugün piyasada iyi bir pozisyon yakaladılar.


Çevre dostu bez çantalar farklı baskı ve renklerde mevcuttur. Bu çantaları kişiselleştirme şekliniz moda anlayışınızı ortaya koyuyor. 


Üreticiler bez çantaları nasıl tasarlar?

1 Adım

Çanta tasarımcıları bir kumaş parçasından tabakayı keserler. Boyutu korurken kumaşı katlarlar. Kesilecek yaprağın boyutu, sahip olmak istediğiniz çantanın boyutuna bağlıdır. Küçük, orta, büyük ve ekstra büyük çantalar piyasada bulunan yaygın boyutlardan bazılarıdır.


2. Adım

Tasarımcılar, arta kalan kumaşları kullanarak 2 uzun kayış (16”) kestiler. Bu kayışlar, çantaların kulplarını oluşturmak için kullanışlıdır. Kayışlara biraz farklılık katmak için kumaş yerine başka malzemeler de tercih edebilirsiniz. Daha çekici görünmesi için çantanın renklerinden farklı renkte de olabilir. Kayışların uygun uzunluğunu koruyun ve tam olarak aynı boyutta olmalıdırlar.


3. Adım

Katlanmış kumaşı tutun ve açık kenarlara erişin. Onları iki taraftan katlamalısın. Ardından, dayanıklılığı sağlamak için bu kenarları sabitleyin. Katlanmış kısımları diktikten sonra pimleri çıkarmanız gerekir.


4. Adım

Çantanızın alt ve üst kısımlarını sabitlerken yanlarını da dikebilirsiniz. Bez çantanızın köşelerini de dikmelisiniz. Kaliteli bir dikiş, çantanızın dayanıklı olmasını ve ağır şeyleri de taşımasını sağlar.


5. Adım

Kayışları kenardan ölçün. Çantanızın iki ucundan kayışları ölçmelisiniz. En iyi üreticiler her zaman çantanın kayışlarına özel dikkat gösterir. Uygun dikiş olmadan, çanta yükü taşıyamayabilir. Her kayışın kesintisiz dikişe ihtiyacı vardır.


Bunlar, bez çantaları tasarlamak için bazı önemli adımlar. Düz bez çanta toplu için özelleştirme için sipariş verebilirsiniz . Bu çantaları süslemenin farklı yolları var. Güvenilir çanta tasarımcıları bu çantaları kişiselleştirmek için kaliteli mürekkep kullanır. Çantanın görünümünü ve tasarımını uyarlamak için yaratıcı yeteneklerinizi kullanın. Çantalarınız kişisel tarzınızı yansıtsın.

Özel yeniden kullanılabilir promosyon bez çantalar çeşitli malzemelerden yapılır. Bununla birlikte, çoğu üretici bunları tasarlamak için kumaş ve kanvas kullanır. Ayrıca çantaya benzeyen dokumasız PP torbalar da satın alabilirsiniz. En yeni çanta tasarımlarını araştırın ve kişisel ve kurumsal amaçlarınız için en iyi modele yatırım yapın. 



Promosyon için toplu bez çantalar sipariş edin

Bez çantaların mirası zengindir ve hala piyasaya hakimdir. İşletme sahipleri, marka destekçileri ve pazarlamacılar, çeşitli vesilelerle promosyon ihtiyaçları için bu çantaları çevrimiçi olarak toplu olarak sipariş edebilir. Uygun bir çanta boyutu seçin, rengi seçin ve en iyi fırsatları almak için çevrimiçi sipariş verin. Türkiyede'deki çoğu promosyon çanta tedarikçisi toptan satış fiyatları üzerinden toplu siparişler alır ve tamamlayıcı bir hizmet olarak kişiselleştirme, kişiselleştirme veya çanta baskısı sunar. Avrupa Çanta'da Türkiyede lider promosyon çanta üreticilerindendir.


Bez çanta koleksiyonunu keşfedin ve en iyi teklifi almak için şimdi sipariş verin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...