5 Kasım 2021 Cuma

Sırt Çantası Satın Alma Rehberi

 Macera, Özgürlük, Seyahat hangi erkek aksesuarını bu kelimelerle ilişkilendirirsiniz?

Sırt çantası; Sırt çantaları, toplumumuzun macera, sürekli hareket, öğrenme ve kaçış takıntısını temsil ediyor.

Ellerinizi serbest tutarken ihyacınız olanı taşıma özgürlüğü, bu aksesuarı erkek gardıroplarında temel bir unsur haline getirmiştir.

Okula geri dönüyor olsanız da, hafta sonu yürüyüşünden en iyi şekilde yararlanmayı ya da Everest Dağı'nı ölçeklendirmeyi planlıyorsanız, bir sırt çantası ekipmanınızı taşımak için pratik bir araçtır.

İhtiyaçlarınız için mükemmel sırt çantasını nasıl satın alabilirim?

Bugün sizlerle  9 ipucu paylaşarak ve akıllı bir satın alma yapmanızı sağlamaya çalışacağız.



Sırt Çantası Alış İpucu # 1 - Konfor


Bir sırt çantası seçiminde rahatlık en önemli faktördür. Sırtını incitirse, en çok sık kullanmayacaksın. En kötüsü - kendine zarar verebilirsin.

Bir sırt çantasının yapısı, özellikle arka tarafın şekli, omuz kayışları ve dolgu malzemelerinin kullanım rahatlığına katkıda bulunur.

Rahat bir arka panele, yastıklı omuz kayışlarına ve isteğe bağlı bir kalça kemerine sahip sırt çantaları, paketin ağırlığını tüm vücutta dağıtır.
Ayarlanabilir ve yastıklı omuz kayışları sırt çantasının rahatça oturmasını sağlar ve sırtınızdaki gerginliği azaltır.

Konturlu ve dolgulu sırtlar, alt sırtınızın doğal şeklini takip ederek çantayı taşıma rahatlığını artırır. Şekil, doğal bir kemerin sırt ağrısı olmamasını sağlar.
Yastıklı kalça kemerleri, sırt ve omuzlardaki ağırlığı kaldırır ve yükün daha büyük bir kısmını bacak kaslarına yerleştirir - daha uzun süre daha ağır yükler taşımanıza izin verir.

Okul Çantası Sırt Çantası Alış İpucu # 2 - Dayanıklılık

Kaliteli sırt çantaları, dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir.


Ağır hizmet tipi sırt çantaları genellikle ultra güçlü naylon malzemeden ve YKK sınıfı fermuarlardan ve naylon kayışlardan yapılır. Naylon ve polyester en popüler ambalaj malzemeleridir. Tuval gibi daha ağır kumaşlar da yıllarca kullanacağınız dayanıklı çantalar oluşturur. Deri bile çalışır, ancak bir çantanın fiyatını yükseltebilir.


Erkeklerin eski sırt çantalarını bir kenara atmasının en yaygın nedenleri omuz kayışlarındaki bağlama yeri, kırılmış fermuarlar ve çözülmüş dikişlerdir.


Omuz kayışları en çok bağlama yerlerine karşı hassastır. Dikiş ve iplik malzemesine dikkat edin. Çift dikiş tercih etmenizi tavsiye ederiz.  Çanta taşımak için tasarlanmamış yükleri taşımaktan kaçının. Bir terzi veya lostra bu dikişleri 10 TL kadar bir miktara 1 saat kısa bir sürede kolayca düzeltebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...