17 Nisan 2022 Pazar

2022'de Promosyon Çanta Trendleri Rehberi

 Herkes promosyon yağması almayı sever. Bedava şeyleri kim sevmez? ve işiniz için de harika bir promosyon.

Ancak her sektörde olduğu gibi pazarlama alanında da promosyon trendleri mevcuttur. Diğer şirketler sırt çantaları, bez çantalar, plaj çantaları, termos çantalar ve kablosuz fareler dağıtırken tükenmez kalemlerle geride kalmak iyi bir görüntü değil.

En son promosyon trendlerini takip etmek istiyorsanız , başka yere bakmayın. En son promosyon ürünleri hakkında kullanışlı bir kılavuz hazırladık. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

Promosyon çantaiçin 2022 trenleri nelerdir öğrenmek için yazımızı okumaya devam edin


Bez Çantalar


Bez çantalar klasik bir promosyon ürünüdür. Kullanıcılar için kullanışlıdırlar, nispeten ucuzdurlar ve diğer ürünlerden oluşan bütün bir yağma çantasını saklayabilirler.

Bez çantaları düşündüğünüzde, muhtemelen temel tek cepli kanvas çantaları düşünüyorsunuz, değil mi?

Aslında promosyon ürünleri olarak oldukça fazla bez çanta var ve bazıları bugünlerde çok daha moda.

Örneğin, özellikle tablet kullanıcıları için promosyon çantaları var. Bunlar, müşteri takdir hediyeleri olarak dağıtmak için harikadır.

Özelleştirilebilir olmanın yanı sıra, iş adamları için çok daha lüks ve kullanışlıdırlar. Dolgu ve fermuarlara ve profesyonel görünen yüksek kaliteli malzemelere sahiptirler.

Bir başka harika tote çanta stili, çok cepli çantadır. Bunlar, genel bir çantadan çok küçük bir spor çantası veya postacı çantası olarak işlev görür. Bu bez çantalardan biriyle bir sonraki ticaret fuarında büyük bir etki yaratın .


bu yazı ilginizi çekebilir. Toptan Ucuz Çanta Nereden Alınır?


Sırt çantaları


Bez çantalar gibi her tarzdaki sırt çantaları da son derece kullanışlı ve uzun ömürlü bir promosyon ürünüdür.

Bunlar, temel tek bölmeli fermuarlı sırt çantalarından kamp ve sırt çantası çantalarına kadar uzanır. Spor ayakkabılar için özel spor ayakkabılı sırt çantaları bile var.

Şu anda sağlık bilincine sahip ürünlerde büyük bir promosyon trendi var. Bu nedenle hidrasyon paketleri ve yürüyüş paketleri, markanız için promosyon ürünleri için harika seçeneklerdir.

Şeffaf sırt çantaları da büyük bir trend. Önceleri spor müsabakalarında ve okullarda güvenlik için bir zorunluluk olarak başladılar. Şimdi kendi başlarına bir moda ifadesi haline geldiler .


İpli Çantalar


İpli çantalar yıllardır popüler olmuştur. Basit, hafif ve kullanılmadıklarında saklanması kolaydır.

Ancak temel naylon ipli çanta artık eskisi kadar sıcak promosyon trendi değil. Öğrenciler ve sporcular için hala uygun maliyetli ve iyi olsalar da, lüks his ve malzemelerden yoksundurlar.

Promosyon ürün oyununuzu yüksek kaliteli pamuklu, örme veya dokuma ipli çantalarla yükseltmeyi deneyin.

Bunlar, müşteri takdir hediyeleri için bütün bir yağma çantasını paketlemenin harika bir yoludur.


Laptop Çantaları


Bir laptop çantası satın almadan önce, dikkate alınması gereken bazı şeyler vardır. Laptop çantaları, hem elle tutulan kolları hem de el çantaları, sırt çantaları ve omuz kılıflarını tercih edenler için, çeşitli ihtiyaçlara uyacak şekilde çeşitli tasarımlara sahiptir. Amacınızı düşünmeli ve ihtiyaçlarınıza uygun bir çanta almalısınız. Mesela, çanta işte, eğlencede ya da ikisinin bir çeşidi için mi kullanılacak? Bireyler laptoplarını gittikleri her yere yanlarında taşıyorlar. Hem iş hem de zevk için uygun ve rahat bir çanta, çoğu insan için iyi bir seçenektir. Sırt çantaları günlük kullanım için her yerde bulunur hale geldi. Hiç de şaşırtıcı değil: ofise, kafeye veya yerel parka giderken yanınızda dizüstü bilgisayarlar, tabletler, telefonlar, su şişeleri ve ihtiyacınız olan diğer tüm şeyleri taşıyorsanız, en iyi yol sırt çantasıdır.


Plaj Çantaları


Plaj çantaları hem şık tasarımlı hem de kullanım kolaylığı sağlayan tasarımlara sahiptir. Çanta imalatçıları, yılın trendlerine uygun renk ve tasarımları kullanarak ilgi çekici çantalar üretir. Türkiye’nin toptan plaj çantası imalatçısı hizmetlerinden faydalanmak istediğinizde, tüm tasarım çalışmalarını inceleyebiliyor ve model seçimi yaparak perakende ya da toptan alım avantajlarından faydalanabiliyorsunuz. Plaj çantaları kaliteli ve su geçirmez malzemelerden yapılıyor.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Özel Logo Baskılı İpli Büzgülü Sırt Çantaları Nereden Alınır?


Termos Çantalar


Soğuk tutan termos çanta sayesinde hem kendi hem de yanımızdaki insanların ihtiyacı olan içecekleri uzun süre soğuk korumak mümkün oluyor. Kutu kola boyutundan litrelik şişe boyutuna kadar pek çok ebatta üretilebilen bu ürünler sıcak yaz günlerinde müşterilerinizin ihtiyacına yetişirken sizi de göz önüne çıkarmaktalar. Özellikle uzun süreli kullanım için uygun olan bir ürün çeşidi olduğu için saygın markaların tercih ettiği etkin bir promosyon çeşididir.


2022 için Promosyon Trendleri

Promosyon çanta trendlerinin zirvesinde kalmak, büyük bir etki yaratmanın anahtarıdır. Yağma çantalarınızda, çalışan hediyelerinizde ve müşteri takdir paketlerinizde "vay faktörüne" sahip olmak önemlidir.

Trend promosyon ürünleri pazarındaysanız, bu makalede bahsedilen her şey dahil olmak üzere eksiksiz bir ürün yelpazesi sunuyoruz.

Küratörlü paketler için promosyon kitlerimizi kontrol ettiğinizden emin olun . Ve her zaman olduğu gibi, herhangi bir sorunuz varsa veya bugün siparişinizi vermek için 0(212) 659 08 80 - 0(212) 505 13 88 numaralı telefondan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Avrupa Çanta Promosyon çantada lider firma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...