25 Mayıs 2022 Çarşamba

Özel Yalıtımlı Soğutucu Termos Çantaların En Önemli Avantajları

 Soğuk kış şimdi sıcak yaz mevsimine dönüştüğüne göre, pazarlamacılar promosyon çalışmalarında yalıtımlı özel soğutucu çantalar gibi özel hediyeler eklemeleri için tam zamanıdır . Fuarlar, partileri, kurumsal piknikler ve iş etkinlikleri ile bu çantaları dikkate alınması gereken mükemmel hediyeler yapacak. Bu son derece kullanışlı ürünler, pazarlamacılar için bir kimlik, stil ve görünürlük için kişiselleştirilebilirken, alıcılar hediye olarak son derece yararlı bir günlük kullanım öğesi alırlar. Mükemmel kazan-kazan!


Soğuk Tutan Termos Çanta
Çok popüler blog yazımız size daha fazla bilgi verebilir.


Neden Soğutucu Termos Çantalar?

İş yerlerinde ve spor stadyumlarında kullanılabilecek özel bir hediyeye ihtiyacınız varsa, yalıtılmış öğle yemeği çantaları kamp çantaları gibi daha iyi bir hediye öğesi olamaz. Herkes, atıştırmalıklarını ve içeceklerini taze ve nerede olursa olsun istenilen sıcaklıkta tutmak için daha soğuk bir çantaya sahip olmayı sevecektir. İş etkinlikleri ve kurumsal piknikler için harika bir çalışma yaparak. Markanızı dışarıya çıkarmak ve her gün görünür olmasını sağlamak için soğutucu çantaları firmanıza özel yaptırın.



İşte promosyon ürünleri olarak soğutucu termos çantaların en iyi 4 faydası


Sıvı dökülmesine karşı korumalı gıda saklama:

Öğle yemeği için soğutuculu termos çantaları,tam kapama sistemi gıda maddelerini çok uzun süre taze tutacağından gıda maddelerini taşımak ve korumak için modaya uygun bir yol oluşturur. Bunu gören herkesin bölünmemiş dikkatini çekmek için bunları eğlenceli mesaj, maskot veya sanat eserleri ile kişiselleştirin. Bu özel soğutucu çantalar, okul, ofis ve stadyum standlarında çok fazla ilgi görecek ve bu da ağız tanıtımını ortaya çıkaracak - dünyanın en güçlü pazarlama aracı!


Çevre dostu: 

yalıtımlı soğutucu termos çanta yeniden kullanılabilir, uzun ömürlü ve çevre dostu bir promosyon hediye. Sosyal olarak sorumlu bir pazarlama stratejisi benimsemek isteyen pazarlamacılar, uzun süre dayanacak ve sorunsuz performans sağlayacak şekilde tasarlanan bu logo öğelerinden yararlanabilir. Çevre dostu öğle çantalarının bakımı kolaydır ve günlük kullanımın kaba ve yuvarlanmasını kolayca halledebilir. Bu serin çantalardaki markanız, onu gören herkesten çok dikkat çekecek! Çalışmalar, müşterilerin sosyal olarak taahhüt edilen ve yeşil temalı promosyonları benimseyen markaları desteklediğini gösteriyor.


Bütçe dostu: 

Soğutucu çantalar bütçenize uygun bir dizi fiyat seçeneğiyle sunulur. Toplu siparişler, bu promosyon ürünlerinin maliyetini daha da düşürecek en iyi teklifleri taşır. Yani, kullanıcılar arasında sıcak bir karşılama ve yüksek tutma elde edecek ucuz ama en iyi özel hediyeler arıyorsanız, özel soğutucu çantalardan başka bir yere bakmayın.


Çok yönlü: 

Aperatiflerini ve içeceklerini taze ve doğal olarak lezzetli tutmak için herkesin günlük yaşamlarında daha soğuk torbalara ihtiyacı vardır. Müşterileriniz için nezaket hediyesi veya çalışan takdir hediyesi arıyorsanız, logo soğutucu çantalar asla kutuları işaretleyemez. 6 kutudan 30 kutuya kadar çeşitli boyutlarda mevcut olan soğutucu çantalar, her ihtiyaç için özel bir şey sunar. Açık hava promosyonları için mükemmel bir seçim yaparken, 6'lı soğutucu çantalar gibi daha küçük modeller , piknik veya aile aşçı partileri ve kampçılar için ideal seçenekler sunar.


Türkiye’nin Toptan Plaj Çantası İmalatçısı.
Bu yazı ilginizi çekebilir.


Neden yalıtılmış soğutucu termos çantalar kullanılır?

Bu yalıtımlı soğutucu termos çantalar ofis ve işyerinde kullanılabilir. Bu kişiselleştirilmiş soğutucular ve yalıtımlı çantalar mükemmel bir hediye oluşturur. Kim yemeklerini her zamanki gibi taze tutmayı ve istenen sıcaklıkta daha fazla muhafaza etmeyi sevmez? Bu çantalar piyasada cep dostu fiyatlarla mevcuttur. Ayrıca bu çantalar markayı görünür kılmak için özelleştirilebilir.


Yalıtılmış soğutucu çantalar ne yapar?

Yalıtılmış soğutucu çantaların ana amacı, nemi gıdalardan uzak tutmak ve gıda sıcaklığını düzenlemektir. Bu şekilde torba, yiyeceğin kurumasını ve her zaman taze kalmasını önlemeye yardımcı olur. Buz torbasında ne kadar süre buz tutabilirsin? Buz, yaklaşık 36 saat boyunca yalıtılmış soğutucu çantalardatutulabilir. 


Sonuç olarak

Soğutucu çantalar promosyon ürünü olarak neden bu kadar popüler oldular;

  • Soğutucu çantalar, muazzam ve yüksek görünürlüklü baskı alanı sayesinde geniş kişiselleştirme seçenekleri sunar.
  • Çeşitli renk kombinasyonlarında sunulan soğutucu çantalar, birçok insanın karşı koyamayacağı modaya uygun öğle yemeği aksesuarları yapar.
  • Çevre dostu özellikler markanız için güçlü bir kitle kazanacaktır.
  • Pratik ve cinsiyetten bağımsız olan bu logo öğeleri çok çeşitli kitle kategorilerine hitap edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...