4 Ocak 2022 Salı

Şık Kadınlar Cüzdan Yerine Sırt Çantası Kullanıyor: Acaba Neden?

 



Uzun ve kısa yolculuklarda her kadın çanta taşımayı sever mi? Moda dünyası her yıl bir dönüşüm geçiriyor ve stil bilincine sahip kadınlar tarzlarını değiştirmeyi seviyor. Çantalar görünümlerinin ve stil ifadelerinin önemli bir parçasını oluşturuyor, bu nedenle kadın modası hakkında konuşurken çantalar hakkında düşünmek şart. Birkaç yıl önce, kadınların her fırsatta ellerinde çanta tuttukları sahneye aşinaydık. Ancak günümüzde kadınların sırt çantalarını çok tercih ettiğini görüyoruz. Klasik ve fonksiyonel tasarımlarla sırt çantaları birçok kadının ilk tercihi haline geldi. Bu nedenle bazı şirketler kişiselleştirilmiş kurumsal hediyeleri olarak promosyon sırt çantalarını da seçerler . Ürünün her yaştan kadın, bayan veya kız çocuğu tarafından kullanılacağından eminler.

Elbette kadınların sırt çantaları erkeklerinkinden biraz farklı görünüyor. Yine de, bu sırt çantaları diğer standart cüzdan türlerinden daha çok tercih edilmektedir.


Eğilimi ne değiştiriyor?

Parlak, ışıltılı çantalar için seçim, son zamanlarda kullanıma dayalı çantalar arayan kadınlarla birlikte ortadan kalktı. Partiler, festivaller ve diğer özel günlerle daha sınırlıdırlar. Diğer zamanlarda kadınların tercihi asılması ve taşınması kolay çantalara sahip olmalarıdır. İşe gidip gelirken herhangi bir soruna yol açmadan yanlardan veya bel çevresinden sarkmalıdırlar. Sırt çantaları, arkaya asılan ve herhangi bir iş, fotoğrafçılık, doğa yürüyüşü veya alışveriş için ellerinizi kullanma özgürlüğüne izin veren bu tür seçeneklerden biridir. Şimdiye kadar stil söz konusu olduğunda, deri sırt çantaları, kanvas, naylon ve pamuklu sırt çantaları var. Kişisel seçiminize göre bunlardan herhangi birini seçmeniz yeterlidir. İşletmeler ve kurumsal kuruluşlar, sırt çantalarını toplu olarak satın alabilir ve marka logolu özel baskı yaptırabilirler. Herhangi bir kurumsal etkinlikte çalışanlara, ziyaretçilere dağıtılabilir,

Kişisel gereksinim için de, bireyler özel sırt çantaları sipariş edebilir ve kullanılacağı duruma göre üzerlerine yazdırılan herhangi bir metni alabilirler.

Sırt çantalarını genç nesiller arasında popüler hale getiren diğer nedenlerden birkaçı aşağıda listelenmiştir:

Sırt çantaları seni daha profesyonel gösteriyor.

Kadın girişimciler ve diğer çalışan kadınlar, dizüstü bilgisayarlarını, su şişelerini, dizüstü bilgisayarlarını, kozmetik ürünlerini ve diğer eşyaları koyabilecekleri geniş çantalar taşımayı severler. Bununla birlikte, bir kese, bu şeyleri barındırmak için fazla alana sahip değildir. Bu nedenle, yoğun bir yaşam tarzı için bu sırt çantaları mükemmel bir seçim olabilir.

Ayrıca, iki sırt çantası askısı, ağırlığın doğru dağılımını sağlar. Çantayı iki omzunuzda taşırken fazla ağırlık hissetmeyeceksiniz.

Sırt çantaları eller serbest hareket etmeye yardımcı olur.

Günlük ofis gezileriniz sırasında, bazı kalabalık kamusal alanlardan geçmeniz gerekebilir. Çanta olduğu zaman omuzlarınızdan birinden sarkıtmanız gerekir. Dengesiz hissedebilir ve sık sık yeniden ayarlamak isteyebilirsiniz. Tersine, sırt çantaları, yükünüzü rahatça taşımanıza ve sırt gerginliğini ortadan kaldırmanıza olanak tanır. Dahası, çoğu bölmeyi kilitlemek için çift fermuarlı sisteme sahip olduğundan, bu çantalar eşyalarınızı korur. Böylece, günlük seyahat edenler mükemmel tasarlanmış sırt çantalarından daha fazla değer alacaklar.

Anneler sırt çantalarını daha çok yönlü buluyor.

Çocuklarıyla birlikte annelerin yolda bebek arabasını itmesi gerekebilir. Bu nedenle bebeklerinin bezlerini, atıştırmalıklarını, kıyafetlerini ve diğer eşyalarını saklamak için bu sırt çantalarını tercih ediyorlar. Sırt çantaları, bu küçük eşyaları düzenlemelerine ve kolayca erişilebilir olmalarına yardımcı olur. Çantayı modern Avrupa Çanta Modelleri ile değiştirmenin nedenlerinden biridir  .

Tarza uygunluk:

Okula gidenler ve kolej kızları, partilerde bile, daha şık görünen sırt çantaları ile dışarı çıkmayı tercih ediyor. Genellikle bir çantanın içinde saklanan yalnızca önemli eşyalarınızı barındıran çok küçük boyutlar da vardır. Bugünlerde sırt çantaları aynı amaca hizmet ediyor.

İp Büzgülü Çanta

İp büzgülü çanta modelleri, son birkaç sezonun en kullanışlı çanta trendi olarak hayatımızda yerini alıyor. Günlük hayatta telefon, cüzdan, kitap – defter, kıyafet, ilaç ve benzeri eşyalarımızı taşımamıza yardımcı olan çantalar, yapısı ve sunduğu özellikler ile kullanışlı olmak zorunda. Zira yeri geldiğinde tüm gün taşımak durumunda kalıyor, fiziksel rahatsızlıklar hissedebiliyoruz. İp büzgülü çanta çeşitleri bu anlamda uzun kullanımlarda dahi istenilen konforu kişilere sağlıyor. Bilindiği üzere büzgülü çantalar bez, deri, keten, yumuşak plastik, silikon gibi farklı kumaş türlerinden yapılıyor. Her bir çanta da beklentileri karşılıyor. İp büzgülü çanta almak isteyenler, uzun ömürlü bir çanta almış oluyor aynı zamanda. Çünkü bu tip çantalar, tasarımı ve materyali sayesinde istenilenden daha uzun süre rahatlıkla kullanılabiliyor. Mevsim koşullarına uygunluk gösteriyor, fiziksel farklılıklara uyum sağlıyor. Kadın – erkek yapmadan unisex kullanım vadeden ip büzgülü çanta modelleri, günlük hayatınızı renklendiriyor. Büzgülü çantalar hem günlük hayatta hem de kurumsal yaşamda kullanım avantajı sağlıyor. Şirketlerin logolu promosyon ürün olarak tercih ettiği büzgülü çanta modelleri, kurumsal imaj oluşturmada oldukça etkili.


Kadınlar için sırt çantası çeşitleri

Deri sırt çantaları -

Bu birinci sınıf deri sırt çantalarında son derece zarif bir görünüm bulabilirsiniz. Güvenli kilit sistemi ile kişisel eşyalarınızı bu sırt çantaları ile koruyabilirsiniz.

İpli sırt çantaları -

Basit bir büzme ipi olan çevre dostu kanvas sırt çantaları var. Bir spor dersine, kütüphaneye ve üniversiteye giderken ipli bir sırt çantası kullanabilirsiniz .

Büyük dizüstü bilgisayar çantası

Normal ofis çalışanları, birkaç bölmesi olan geniş bir dizüstü bilgisayar sırt çantasını tercih eder. Bu bölmelerin her birinde temel eşyalarını saklayabilirler.

Gecelik sırt çantaları -

Sıradan sırt çantaları gibi görünseler de ek cepleri ve yuvaları vardır. Dahası, boyutları biraz daha büyüktür. 

Şimdi, görünümünüze şıklık katan en kaliteli sırt çantalarını almaya karar verebilirsiniz. Bu ürünleri daha düşük bir fiyata almak için kişiselleştirilmiş bir sırt çantası toplu paketi sipariş edebilirsiniz . Özel bir tasarıma sahip olmak için işletmenizin adını çantaya yazdırın.

Tüm ürün detaylarıyla birlikte en havalı sırt çantası tasarımlarından bazılarına göz atın. Toptan satış fiyatı, size sırt çantalarında çevrimiçi satışla aynı oranı verir. Tasarımınızı seçin ve toplu siparişlerde en iyi fırsatları elde edin. Bizi Arayın konuyla ilgili uzman ekibimiz size yardımcı olacaktır


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...