11 Ocak 2022 Salı

Konferans Çantaları Nedir ve Diğer Çantalardan Ne Kadar Farklıdır?

 İş dünyasında konferanslar ve fuarlar çok yaygındır. Şirket sahipleri, yeni ürün lansmanının duyuruları ve ürün promosyonları gibi farklı amaçlarla bu konferanslara ev sahipliği yapar. Elbette, ev sahibi olarak en büyük amaçlarınızdan biri mesajınızı katılımcılara ve delegelere ulaştırmaktır. Ancak bu delegelerin dikkatini nasıl çekeceksiniz?

Promosyon Konferans Çantası Nedir?

Promosyon firma, şirket veya potansiyel müşterilerine kendilerini tanıtmak ve ürünlerini, hizmetlerini pazarlamak amacıyla kullandığı oldukça eski ve etkili bir tanıtım yöntemidir. Promosyonu bir pazarlama aracı olarak kullanmak geleneksel reklam modelleri arasında en çok kullanılan pazarlama faaliyetlerindendir ve günümüzde de halen çoğu marka tarafından kullanılmaktadır. En çok tercih edilen promosyon ürünlerinden biri konferans çantasıdır. Konferans çantası olarak bilinen çantalar, ekseriyette geri dönüşümlü kumaşlar kullanılarak elde edilen, oldukça şık ve kullanışlı çantalardır.

Laptop çantası veya kongre çantası olarak da bilinen konferans çantası, dizüstü bilgisayar veya evrak taşımak için çok işlevsel ve kullanımı rahat çantalardır. Kullanım alanlarının genişliği ve genelde dışarı çıkılırken kullanılması sebebiyle iyi bir reklam tanıtım ürünü olan bu çanta modelleri, markaların hedef kitleleri tarafından bilinmesine olanak sağlar. Promosyon ürünü olarak seminer çantası kadar diğer bez çanta modelleri de tercih edilmektedir. Farklı tarzlarda üretilebilen bez çantalar düşük maliyetleriyle de her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Konferanslarınıza katılanlar arasında müşterileriniz, çalışanlarınız ve iş ortaklarınız olabilir. Böylelikle marka isminizi onlar için akılda kalıcı kılmak ve iyi niyet yaratmak için aralarında promosyon konferans çantaları dağıtabilirsiniz . Bu çantaların üzerine markanız ve logonuzun basılması ile ürün ve hizmetlerinizi kolaylıkla tanıtabilirsiniz. Ancak, bu konferans çantalarının diğer sıradan çantalardan farklı olması gerekir. Ve böyle bir çantayı satın almadan önce, onu diğer sıradan çantalardan hangi özelliklerin farklı kıldığını anlamalısınız. İşte çantanın bilmeniz gereken birkaç özel özelliği.



Konferans çantaları çok amaçlı modeller olmalıdır.

Fermuar ve cep içermeyen basit plastik taşıyıcılar, yalnızca market alışverişi için kullanışlıdır. Ancak, konferans çantalarınızın daha fazla değer sunması gerekir.


Konferans katılımcılarınız için kurye tarzı çantalar seçtiğinizde, bu çantaları ofislerine götürebilirler. Bu çantaların çoğunda kalemler, cep telefonları, defterler ve diğer eşyalar için bölmeler bulunur. Hem erkekler hem de kadınlar için en uygun konferans çantaları da vardır . Bu çantalarla şirketinizin adını, logosunu, konferans tarihlerini ve mekanları yazdırmak için bir alan bulabilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış bu çantaları sunarak, delegelerin kalbini kazanabilirsiniz.


Her konferans çantası için kalite şarttır

Çanta gibi promosyon hediyelerle katılımcılarınız hakkında olumlu izlenim edineceksiniz. Bu nedenle çantalarınızın kaliteli olmasını ve profesyonel bir görünüm yansıtmasını sağlamalısınız.


Sağlam, yastıklı kayışlara sahip çantalar her kullanıcı için çok değerlidir. Üstelik ayarlanabilir kayışlar, kullanıcıların rahatlıklarına göre bu çantaları taşımalarına yardımcı oluyor. Kaliteli çantalarda ayrıca hassas öğelerin nem hasarını önlemek için su geçirmez astar bulunur. Dahası, en iyi iş çantaları bir dizüstü bilgisayarın ağırlığını taşıyacak kapasiteye sahiptir. Sıradan çantalar bu özel özelliklere sahip değildir ve bu nedenle Avustralya'daki birinci sınıf konferans çantalarını aramanız gerekir .


Kalem halkaları, ön taşıma kolları, arka kimlik penceresi ve ağ şişe tutucular - bunlar en iyi konferans çantalarında bulunan özelliklerden bazılarıdır. İki tonlu veya tek renkli çantalar da estetik görünümlüdür. 


Bu çantaların uzun yan kemeri ve kısa, sağlam sapı vardır

Konferans çantaları, omuza çapraz olarak asılabilen uzun askısı ile kolay taşıma seçeneği sunuyor. Evrak çantası gibi taşımaya izin veren bir kısa sap vardır. Bu, kurumsal veya resmi bir ortamda çok iyi görünüyor. Yan kayış uzatılabilir veya kısaltılabilir. 



Birden çok bölme

Bu çantaların çoğunlukla herhangi bir yan cebi veya dış cebi yoktur. Sadece merkezi bölme var ve ona çantanın içinde biraz daha bölme takılı. Bir dizüstü bilgisayar, ek aksesuarlar, belgeler, dosyalar ve daha fazlasını barındırmak için yeterli alan sağlar. Tüm bunları konferans çantasında taşımak onları güvende tutar ve düzgün görünmelerini sağlar.


Tüm çantalar çevre dostu değildir

Kurumsal bir sahip olarak çevre bilincinizi kanıtlamalısınız. Böylelikle konferans katılımcılarınız için geri dönüştürülebilir çantalara yatırım yapabilirsiniz. Jüt, kanvas, polyester, poly-canvas, süet gibi çevre dostu kumaşlardan yapılmış basit kılıflar bulabilirsiniz. Bu çantaların özelleştirilmesi kolaydır ve marka mesajınızı bu çantalara yazdırabilirsiniz.


Çantanın kumaşı önemlidir

Konferans çantaları çoğunlukla kurumsal ihtiyaçlar için kullanılır ve bu nedenle kumaşın kalitesi çok önemlidir. Genellikle çantanın en çok tercih edilen kumaşı deri görünümlü kumaştır ve çantaya nezih ve değerli bir görünüm kazandırır. Kahverengi, kırık beyaz, siyah ve kahve gibi zarif ve düz renklerde mevcuttur.


Konferans çantalarında özelleştirme mümkündür

Konferans çantaları çoğunlukla promosyon ihtiyaçları için kullanılır ve çalışanlar, konuklar, müşteriler veya ziyaretçiler arasında dağıtılır. Şirketinizin logosunun düzgün şekilde basılmasıyla çantayı uygun şekilde özelleştirdiğinizde girişiminiz başarılı olur. Bu deri çantalara logonuz veya şirketinizin adı da kazınabilir. Bu özellik, çantayı marka tanıtımı için kurumsal dünyadaki en seçkin ürün yapmaktadır. 


Tüm bu özellikler, belgeleri güvende tutamayan ve resmi kullanıma uygun olmayan bir konferans çantasını diğer çantalardan farklı kılar. 


Şimdi, konferans katılımcılarınız için iş çantası almaya hazır mısınız? Kapaklı el çantası, sırt çantası ve evrak çantası tarzı dizüstü bilgisayar çantaları - bunlar sizin için birçok seçenektir. Daha düşük bir fiyata almak için bu konferans çantalarının toplu bir paketini sipariş edebilirsiniz . Bütçenize göre bu çantaları özelleştirebilir ve dekore edebilirsiniz. Kurumsal toplantılarınız için dolgulu iş çantası ve diğer yenilikçi çanta tasarımları sizin için en iyi seçim olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...