24 Ocak 2022 Pazartesi

İş ve Ticari Kullanım İçin Yalıtımlı Çanta Çeşitleri

Yiyecekleri ticari mutfağınızdan müşterilerinizin kapılarına teslim etmek bazen zordur. Sıcak çorbalar, pizzalar ve diğer yemekler soğur ve tadı kaybolur. Böylelikle, yiyeceklerinizin taşınması sırasında en iyi lezzetini nasıl koruyabilirsiniz? Sizin için en akıllı seçenek, yalıtımlı soğutucu çantalar toplu paketlere yatırım yapmaktır . Ticari kullanımlarınız için bu yalıtımlı çantalar sizin için çok değerli olacaktır. Özel olarak tasarlanmış çantalar, yiyeceklerinizin uygun sıcaklığını korur. Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı şekil ve boyutlarda ve çeşitli tasarımlarda da mevcutturlar.



Soğutucu çanta, buzluk çantası gibi isimleriyle de piyasada karşılaşabileceğin termos çanta, ısı yalıtımı sağlayan özel bir malzemeden üretilir. Böylece, dışarıdaki hava sıcaklığı veya soğukluğu içerideki gıdaların ısısında değişiklik yaratmaz, içerideki mevcut sıcaklığı veya soğukluğu korur; özetle iç ortamdaki zamanı durdurur. Nihayetinde kızgın güneşin ve sıcak kumların eşliğinde güneşlenirken içeceğinin ısınmasını istemezsin?

Termos çanta modelleri hem sıcak hem de soğuk ısıyı korumak amacıyla özel bir teknoloji ile üretilmiştir. Adı soğutucu çanta olarak bilinse de, soğuk havada manzaranın keyfini çıkarmak için çıktığın bir doğa yürüyüşünde kahveni ya da çayını sıcak da tutabilirsin aynı zamanda.


Evrak Çantası Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler hakkında detaylı bilgi için yazıyı okuyabilirsiniz

Ayrıca, bu yalıtımlı çantalar, diğer birçok iş ve ticari kullanımda kullanım alanı bulmaktadır. Şirket ofislerine yiyecek teslim eden düzenli catering şirketleri bunları düzenli olarak kullanıyor. Evdeki bireyler bile yiyecek ve içeceklerin uzun saatler taze tutulması gerektiğinde bu poşetleri tercih etmektedir.


Şimdi, size uygun yalıtımlı çanta türlerini tanıtmamıza izin verin. Yalıtımlı soğutucu çantaların, tasarımında kullanılan köpük yalıtımına ve türüne veya tarzına göre kategorize edebiliriz.


İzolasyon türüne göre

Polivinil Klorür Köpük

PVC, yumuşak ve sert formlarda bulunan uygun fiyatlı ve dayanıklı bir malzemedir. Bununla birlikte, yumuşak olanlar çok yaygındır ve yalıtımlı teslimat poşetleri üretmek için en iyi seçimlerdir. Bu yumuşak PVC torbalarla, daha yüksek konsantrasyon seviyesine sahip plastikleştirici bulabilirsiniz. En dikkate değer gerçek kimyasal ve yağa dayanıklı olmalarıdır. 


Poliüretan Köpük

PU, yüksek esnekliğe ve çok yönlülüğe sahip başka bir köpük malzemesidir. PVC içermeyen bir malzeme olduğu için oldukça popüler bir seçenek haline geldi. Üstelik açık hücreli tasarımı sayesinde poliüretan küf tutmaz ve kokuları tutmaz. Yemek dağıtım profesyonelleriniz için bu hafif modelleri seçebilirsiniz. 


Polyester Köpük İzolasyon-

Yüksek çekme mukavemeti ve nefes alabilirliği ile dikkat çekmiştir. Köpük yalıtımı çantalarınıza ağırlık katmaz. 


Yalıtımlı torbalar iki ana stilde mevcuttur:

Sırt Çantası - Yalıtımlı sırt çantası soğutucu çantalar, aktif sırt çantalı gezginler için doğru seçim olabilir. İki omuz askılı ve köpük iç yüzeyli hacimli bir tasarıma sahiptirler. Bu sırt çantaları, geniş bölmeleri olduğu için birçok şeyi tutar. Eller serbest kullanım için bu yalıtımlı modelleri tercih edebilirsiniz.


Alışveriş torbaları - Kare şeklindeki yalıtımlı alışveriş torbaları, yiyeceklerinizi saklamak için en iyisidir. Bir dizi fermuarlı bölme ile bu çantalar kullanımınız için uygundur. Ayrıca bu çantaları piknik yerine götürebilirsiniz. 


Yükleme stiline göre yalıtılmış torba çeşitleri

Üstten yükleme - Üstten yüklemeli tasarıma sahip yalıtımlı çanta, ürünlerinizi teslimat için istiflemenize yardımcı olur. Tepsilerinizi, içecek şişelerinizi, yiyecek kaplarınızı ve diğer bazı eşyalarınızı bu çantalara koyabilirsiniz.


Uçtan yükleme - Yalıtımlı çantanıza ön taraftan bir şey kaydırmak istediğinizde bu modeli seçebilirsiniz.


Şık Kadınlar Cüzdan Yerine Sırt Çantası Kullanıyor: Acaba Neden?

Yalıtımlı torbalar için kullanılan kapak çeşitleri-

Yalıtımlı soğutucu torbaları sınıflandırmanın başka bir yoludur.

Kanca ve halka kapatma

Döngü, bir kapağın yumuşak tarafına atıfta bulunurken, kanca pürüzlü tarafı belirtir. Bir kancanın bağlanması ve bir görünüm ile sağlam bir kapanma elde ederiz.

Fermuarlı kapama-

Torbayı açıp kapatmak için Y şeklinde bir kanal bulabilirsiniz. Ürünleri kullanmak ve içeride tutmak çok kullanışlıdır. Gıda dağıtım firmaları tarafından ticari kullanım için, ürünlere hızlı erişim sağlaması nedeniyle fermuar kapatıcı tercih edilen modellerden biridir.

Yandan açılan toka

Bu toka, çantayı kullanmak için tek elle ayarlama yapmanızı sağlar. İki tarafı sıkıştırarak bağlantıyı açabilirsiniz. Ağır nesneleri veya hassas nesneleri içeride tutmak ve bütüne aynı anda erişmek için yandan serbest bırakma tokası, üst kısmın kolayca açılmasına izin verdiği için iyi bir seçenektir.

Yüksek bütçeli ve düşük bütçeli yalıtımlı torbalar

Soğutucu çantalar farklı bütçelerde gelir. Çoğunlukla çantanın boyutuna, yalıtım moduna ve kumaşına bağlıdır. Evde kullanım için, daha serin bir çantayla ofise gitmek, okula veya koleje giden çocukların küçük boyutlu kişisel kolej çantasıyla gitmeleri iyidir. Ticari kullanım için, boyutu daha büyük olan yüksek kaliteli bir çanta seçmelisiniz.


İzoleli Soğutucu Torbalar

İzoleli soğutucu çantaları online satın alın

Türkiye'de çok sayıda yalıtımlı soğutucu çanta tedarikçisi bulunmaktadır. Ürün yelpazesini öğrenmek için web sitelerini online ziyaret edin ve kataloğu keşfedin. Ayrıca son bir karar vermeden önce çantaların özellikleri ve maliyeti hakkında yeterince araştırma yapabilirsiniz. Kurumsal organizasyonlar, toplu olarak soğutucu torbaları satın alabilir ve promosyon ürünü olarak kullanmak üzere şirket logosu veya adıyla özelleştirebilir.


Şimdi, ticari amaçlarınız için bu yalıtımlı çanta tasarımlarından herhangi birini seçebilirsiniz. Yenilikçi tasarımlarla, yalıtımlı soğutucu çantalar yatırımınızın en iyi değerini verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...