16 Mart 2021 Salı

Promosyon bir çanta seçmek temel bilgiler

Bir çanta siparişi yapmadan önce dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır. Bu soruların bazılarının cevaplarını öğrendikten sonra, kendi özel çantanızı yapma yolundasınız.



Çantanın amacı

Çantada neler oluyor? Ne taşıyacak? Ağır veya keskin bir şey mi?

Omuz üzerinden mi yoksa elle mi taşınacak?

Su geçirmez olması gerekiyor mu?

Astara ihtiyacı var mı?

Çanta stili

Bir stil seçebileceğiniz veya birkaç stilden birini oluşturabileceğiniz çok sayıda çanta stili var. Düşünmenizi sağlayacak bazı temel stiller şunlardır: tote çanta, plaj çantası, ipli çanta, sırt çantası, postacı çantası, ters çevrilebilir çanta, şişe çantası vb.

Boyutlar

Ne kadar büyük olması gerektiğini biliyor musun? Yükseklik, uzunluk, derinlik? Köşeye ihtiyacı olacak mı? - ayrıca üs olarak da adlandırılır. Çantayı ürüne veya belgelere uyacak şekilde tasarlamanıza yardım ediyorsak, kumaşı hesaplayabilmemiz için içinde neyin olması gerektiğini bize söyleyebilirsiniz.

Miktar

Kaç gerekiyor? Ne kadar çok sipariş verirseniz, birim fiyatı o kadar ucuz olur. Öyleyse, onları dağıtabileceğiniz hangi etkinlikler düzenleyeceğinizi bir düşünün, tedarikçileriniz bir siparişle birlikte ücretsiz bir hediye çantasını takdir edecek mi veya onlara düşünceli bir hediye verirseniz personeliniz kendilerini değerli hissedecekler mi?

Son teslim tarihi

Ne zaman ihtiyacın var? Bu, bazen hangi seçeneklerin mevcut olduğunu etkileyebilir, kısa bir teslim süresi sadece bir pamuklu çantanın 2 tarafına baskı yapılmasına izin verebilir, 6 hafta, özelleştirme seçeneklerini çevirmeye yetecektir: markalı poppers, Pantone uyumlu fermuarlar, deri tutacaklar. Burada özelleştirme hakkında daha fazla bilgi edinin .



Teslimat

Çantanın dünyanın neresine teslim edilmesi gerekiyor? Siparişin birden fazla yere gönderilmesi gerekiyor mu? Her çantanın bir çalışan için paketlenmesi ve kişiselleştirilmesi gerekiyor mu? Bunlar, özelleştirilmiş çanta imalatı proje zaman çizelgenizi oluştururken göz önünde bulundurabileceğiniz ayrıntılardır.

Diğer Blog Yazılarımız

Konferans Çantaları- Elit Bir Promosyon Aracı

Farklı İsim ve Tarzlara Sahip Sırt Çantaları - Kullanım Alanları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...