23 Mart 2021 Salı

Promosyon Çantanızı Harika Hale Getirmek için 7 İpucu

Baskılı çantaların avantajları

Promosyon çantaları, herhangi bir şirket veya kuruluşun mesajını taşımasının en popüler yollarından biridir. Burada, Avrupa Çanta'da tüm seçeneklere sahibiz! Herhangi bir etkinlik için doğru promosyon çantasını seçmek, pazarlama kampanyasının sonuçlarını, mevcut bütçeyi ve müşteri gereksinimlerini dengelemeye çalışırken çok önemlidir.



Neden promosyon çanta satın almalısınız?

PAD ( Promosyon Araştırma Derneği ) araştırması, bir promosyon ürününü alanların% 73'ünün kendilerine veren şirketten sipariş vermeye devam edeceğini gösteriyor. Bu ikna edici analiz, iş reklamcılığı söz konusu olduğunda promosyon ürünlerinin rakipsiz gücünü göstermektedir. Bu nedenle markanızı bir promosyon çantasından daha iyi taşıyabilecek çok az hediye vardır.

Promosyonunuz için doğru çantayı seçmek

Bu nedenle, herhangi bir pazarlama karışımının bir parçası olarak kurumsal çantaların kullanılması söz konusu olduğunda kanıtlar inkar edilemez. Avrupa Çanta'da her reklam gereksinimini karşılayacak bir şeyimiz var. Aşağıda, bir sonraki etkinliğiniz için doğru çantayı seçmeniz için bir rehber bulunmaktadır.


Konferans etkinlikleri, ticari fuarlar ve sergiler için lamine kağıt torbalar

Ürünler, broşürler ve ticari bilgiler toplamak, herhangi bir etkinliğe, sergiye veya gösteriye katılmanın bir parçasıdır, ancak bunu tüm gün boyunca taşımak sinir bozucu olabilir. Logonuzun basılı olduğu perakende tarzı ip kulplu taşıma çantaları mükemmel bir çözüm sunar!


Kağıt lamine moda çantalar, parlak veya mat lamine kaplama seçenekleriyle grafikleriniz için geniş bir markalama alanı sunar. Sağlam halat sapları ve büyük saklama kapasitesi ile konferans malzemelerini taşımak için akıllı ve pratik bir seçimdir.

Yaz promosyonları için soğutucu ve öğle yemeği çantaları



Yaz veya dış mekan promosyonları için mükemmel seçim! İster piknik, ister spor etkinliği, festival veya okul gezisi olsun, kişiselleştirilmiş soğutucu çantalar ve sloganınızı içeren öğle yemeği çantaları , marka profilinizi yükseltmek için ideal bir fırsat sunar.

Okullar, spor salonları ve spor kulüpleri için ipli çantalar

Polyester ve naylon dahil çok çeşitli stil ve yüzeylerde mevcut olan baskılı büzgü ipli çantalar , markanızı tanıtmanın bütçe dostu ve pratik bir yoludur. Kolejler, spor kulüpleri ve öğrenciler için ideal, çok yönlülüğü ve renk seçeneklerinin seçimi, onları sıkı bir favori yapan şeydir.

Diğer Blog Yazılarımız

Konferans Çantaları- Elit Bir Promosyon Aracı

Farklı İsim ve Tarzlara Sahip Sırt Çantaları - Kullanım Alanları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...