19 Temmuz 2021 Pazartesi

Farklı Tiplerde Soğutucu Çantalar- Doğru olanı Seçin

Kamp yapmak, avcılık, arka kapı gezmek ve balık tutmak - macera sevenler için birçok açık hava etkinliği var. Bazı durumlarda, evinizin dışında birkaç gün geçiriyorsunuz. Söylemeye gerek yok, yiyecek ve içecek olmadan formda kalamazsınız. Oda sıcaklığında su içebilirsiniz ve bu nedenle su şişenizi taşımak için özel bir çantaya ihtiyacınız yoktur. Ama soğuk şarabınız ve sıcak içeceğinizin sıcaklığı düştüğünde nasıl hissediyorsunuz? Ya da güneşli bir günde dışarı çıkıp serinlemek için biraz soğuk içecek özlemi çektiğinizde? Birçok içeceğin istenen tadı korumak için doğru sıcaklığı koruması gerekir. Özellikle şaraplar için, şaraplarınız için doğru sıcaklığı sağlayan taşıdığınız çanta konusunda titiz ve seçici olmanız gerekir. Neyse ki, onları güvenli ve serin tutmak için farklı türdeki şarap şişeleri için özel olarak tasarlanmış birçok çanta var.

Kurumsal hediye veya sevdiklerinize hediye etmek için toplu olarak bunlardan bazılarını arıyorsanız, Avustralya şarap soğutucu çanta siparişi verebilirsiniz . Özel olarak tasarlanmış bu soğutucu çantalar, diğer tüm içecek ve içecekleri de tutabilir ve sizin için çok değerli olduğunu kanıtlayacaktır. Hediye olarak gerçekten çok tercih edilir ve herkes tarafından sevilirler. Ancak, doğru çantayı nasıl seçeceksiniz? Promosyon hediye veya kişisel kullanım için en iyisini seçmek için tüm çeşitleri özellikleriyle birlikte tanıyalım.



Soğutucular tasarımlarına göre farklı tiplerdedir.

Yumuşak kenarlı soğutucular

Katlanabilir tasarımlara sahip bu soğutucu çantalar kumaşlardan yapılmıştır. Boş olduklarında kolayca her yerde saklayabilirsiniz. Portatif ve hafif oldukları için bu yumuşak kenarlı soğutucuları plaja ve piknik alanına taşıyabilirsiniz.


Bazı yumuşak kenarlı soğutucular, teleskopik tutamaklar, tekerlekler ve dolgulu tutamaklar içerir. Ayrıca küçük eşyaları saklamak için file cepleri vardır. Modern soğutucu çantalar, çantalara ve el çantalarına benziyor. Ancak, şarap şişelerini koyacak yerlerinin olduğundan emin olun. Ayrıca bu kumaş çantaları baskılı promosyon ürünleri olarak kullanmak üzere özelleştirebilirsiniz  .


Yumuşak soğutucu çantalar, pamuklu dimi, naylon, kanvas ve vinil gibi dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Minimum bakım ile uzun süre dayanırlar. Çıkarılabilir astarlı ve sızdırmaz fermuarlı leke tutmaz çantalar, bir gezgin için en iyi yol arkadaşı olabilir. 

Avustralya toptan soğutucu çanta satın alırken yumuşak kenarlı bu modelleri tercih edebilirsiniz. 


Sert kenarlı soğutucular

Sert kenarlı plastik soğutucuların dayanıklı bir modeli vardır ve buz sandıkları olarak bilinirler. Tek parça plastikten yapılmış olup sızdırmaz ve su geçirmez bir tasarıma sahiptirler. Döner olarak kalıplanmış bu soğutucular, buzunuzu birkaç hafta saklayabilir. Ağır hizmet tipi tasarımlar ve menteşeler içerirler. UV ile işlenmiş plastikler ayrıca yiyeceklerinizi birkaç saat soğuk tutar. Ancak hantal bir tasarıma sahip oldukları için onları farklı yerlere taşımakta kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.


Sırt soğutucuları

Sırt tipi soğutucular yumuşak kenarlı modeller olarak sınıflandırılabilir. Uygun bir fiyata temin edilebilen bu sırt çantası soğutucuları, bir dizi öğeyi tutmak için geniş alana sahiptir. Özel fermuarlı su geçirmez sırtlardır. Bazı soğutucularda, buzun arka kısımda erimesini önlemek için kuru bir torba da bulunur. Soğutucularınızın rahat ve ergonomik omuz askılarına sahip olduğundan emin olun. Gömleklerin varlığı, küf ve bakterilere direnmeye yardımcı olur. Ayrıca bazı soğutuculara tahliye tapaları ve kuru saklama bölmeleri entegre edilmiştir. Bu çantaların içine farklı aksesuarlar koyabilirsiniz. Sırt çantası soğutucuları, geniş yalıtımlı çantalardır ve amacınız için birkaç eşyayı tutar. 


Kamp soğutucuları

Kamp ve balıkçılık soğutucuları, sıradan soğutuculardan biraz farklı görünüyor. Entegre tekerlekleri sayesinde engebeli arazilerde hareket ettirebilirsiniz. Ayrıca kilitlenebilir kapakları, mandalları ve menteşeleri vardır. En önemlisi, hava koşullarına dayanıklı bir tasarıma sahip olmaları ve bu sayede herhangi bir dış ortamda hasar görme riski olmadan kullanabilirsiniz.



Bu türlerin hepsi farklı boyut ve renklerde mevcuttur. Seçiminiz, onları kullandığınız kullanıma bağlı olacaktır. Kişisel kullanımınız için daha küçük bir boyut yardımcı olacaktır. Ancak, grup halinde bir yere gitmeyi planlıyorsanız ve büyük boy bir soğutucu çantaya ihtiyacınız varsa, bunları uygun şekilde seçin. Aynı şekilde, kurumsal toplu hediyeler için de orta veya küçük boy bir soğutucu çantaya ihtiyacınız olabilir. Bu nedenle, küçük boyutlu çantaları toplu olarak satın alın ve işletme logonuzla özel olarak yazdırın ve çalışanlarınız arasında dağıtın. 



Promosyon soğutucu çantaları çevrimiçi sipariş edin

Promosyon hediye için sadece bir soğutucu çantaya değil, aynı zamanda çantanın kişiselleştirilmesine veya kişiselleştirilmesine de ihtiyacınız var. Tüm ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında karşılamak için size farklı çanta modelleri ve logo baskı hizmetleri sunan Türkiye'deki toptan soğutucu çanta tedarikçisi Avrupa Çanta ile giderseniz harika olur. Ürünün önizlemesinden memnun kaldığınızda, bunları toplu olarak sipariş edin ve kapınıza teslim alın. Promosyon hediyesi için sadece bir soğutucu çantaya değil, aynı zamanda çantanın kişiselleştirilmesine veya kişiselleştirilmesine de ihtiyacınız var. Tüm ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında karşılamak için size farklı çanta modelleri ve logo baskı hizmetleri sunan Türkiye'deki toptan soğutucu çanta tedarikçisi ile giderseniz harika olur. Ürünün önizlemesinden memnun kaldığınızda, bunları toplu olarak sipariş edin ve kapınıza teslim alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...