26 Temmuz 2021 Pazartesi

Yeniden kullanılabilir çantalar – seçenekleriniz nelerdir?

Yeniden kullanılabilir tüm çantaların aynı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Tekrar düşün. Hepsi tek kullanımlık plastik taşıma poşetlerinin israfını azaltırken, bu da çevreye yardımcı oluyor ve her birinin kendine göre artıları ve eksileri var. Bu nedenle, mevcut farklı yeniden kullanılabilir alışveriş çantaları türleri ve bunların işinize nasıl fayda sağlayabilecekleri hakkında biraz bilgi sahibi olmanız size yardımcı olur .



Yeniden Kullanılabilir Çanta Çeşitleri

Türkiye'de önde gelen çanta tedarikçilerinden biri olarak, Avrupa Çanta'da bizimkilerden daha fazla seçenek bulmakta zorlanacaksınız. Kapsamlı bir yeniden kullanılabilir çanta yelpazesi sunuyoruz ve - ister tek seferlik ister birden fazla markalı ürün olsun - yardımcı olabileceğimizden eminiz.

Burada tekrar tekrar kullanabileceğiniz birkaç yeniden kullanılabilir çanta türüne bakıyoruz :

Dokuma olmayan çantalar

Dokunmamış kumaş, örme veya dokuma yerine kimyasal veya ısıl bir işlemle yapılır ve bu da onu biraz daha ekonomik hale getirir.


Çok bütçe dostu oldukları için, dokumasız çantalar her alışverişte dağıtılabilir veya markalı promosyon ürünleri ile doldurulabilir ve etkinliklerde hediye çantası olarak dağıtılabilir. Aynı zamanda harika yeniden kullanılabilir alışveriş poşetleri de üretiyorlar - müşterilerin plastik poşetlerin daha süpermarketten ayrılmadan önce kırılması konusunda endişelenmeden alışverişlerini yapmalarına izin veriyorlar! Ve hepsinden önemlisi, daha küçük bir boyuta katlanırlar, bu nedenle evdeki dolapta veya arabanın bagajında ​​​​saklanması kolaydır.



Özetlemek gerekirse, dokuma olmayan yeniden kullanılabilir çantalar:

  • rekabetçi fiyat
  • %100 geri dönüştürülebilir
  • Güçlü ama hafif
  • biyolojik olarak parçalanabilir
  • Pamuklu çantalar

Hem yumuşak hem de dayanıklı olan pamuk, popüler bir yeniden kullanılabilir alışveriş çantası malzemesidir ve yıkanabilir birkaç türden biridir.


Müşteriler, biraz kirli görünmeye başladıklarında pamuklu alışveriş torbalarını çamaşır makinesine atabilmelerine bayılırlar. Ve basit bir aksilik veya dökülmenin marka bilincinizi mahvetmeyeceğini bilerek rahatlayabilirsiniz.


Bunun gibi yeniden kullanılabilir çantalar sadece harika görünmekle kalmaz ve muhtemelen dokuma olmayan çantalar gibi diğer seçeneklerden daha uzun süre dayanır. Şirketlerin markalarını ortaya çıkarmaları ve daha fazla müşteri çekmeleri için harika bir yoldur.



Pamuklu yeniden kullanılabilir çantaları seçme nedenleri şunlardır:

  • Verimli
  • Uygun
  • Temizlemesi kolay
  • çevre dostu
  • Jüt çuvallar

Jüt, güçlü iplikler oluşturabilen bir tür doğal bitki lifidir. Doğal yenilenebilir kaynaklara sahiptir ve gübrelenebilir, yani uzun bir kullanım ömründen sonra çevreye olumsuz bir etkisi olmadan bertaraf edilebilir.

Promosyon jüt poşetler, diğer tekrar kullanılabilir market poşetlerine göre daha doğal bir görünüm sunar . Yiyecek mağazalarını, çiftlik mağazalarını, yoga stüdyolarını ve diğer tatil yerlerini tanıtmak için mükemmeldir.


İşte faydalarından sadece birkaçı:

  • Nispeten düşük maliyet
  • Çevre dostu
  • Dayanıklı
  • Diğer kumaşlarla kolayca karıştırılabilir
  • Kanvas çantalar

Logonuz için ideal tuval. Kanvas çantalar, sadık müşterilerinize ve potansiyel müşterilerinize bir mesaj iletmek için en iyi yeniden kullanılabilir çanta türlerinden biridir .



Kanvas alışveriş çantaları olağanüstü bir güç-ağırlık oranına sahiptir ve çeşitli işletmeler ve markalar için - promosyon etkinliklerinde bile - iyi çalışır ve şu özellikleri göz önüne alındığında şaşırtıcı değildir:


  • Yıkanabilir
  • Dayanıklı
  • Ekonomik
  • Çevre dostu

Artık farklı yeniden kullanılabilir alışveriş çantaları türleri hakkında biraz bilgi sahibi olduğunuza göre, müşterilerinize hangisini dağıtmak istediğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahip olmalısınız. Bunu yapmazsanız, bugün ekiple iletişime geçmekten çekinmeyin ; işletmeniz için en iyisini seçmenize yardımcı olacağız.



Çantalardan alışveriş yapanlara, yaşam boyu çantalara ve ipli çantalara/torbalara kadar herkes için bir şeyimiz var - burada Avrupa Çanta'da. Markanız ve kurumsal renklerinizle rezonansa giren çantaları tercih edebilmeniz için ısmarlama renk seçenekleri de dahil olmak üzere çeşitli renk seçenekleri sunuyoruz.

Ve unutmayın, Türkiye'deki depomuzda dilediğiniz tasarımı çantaların üzerine basabiliriz. Peki, ne bekliyorsun? Daha fazla ayrıntı için tıklayın ve  0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80 'ı arayın ve gereksinimlerinizi uzmanlarımızla daha ayrıntılı olarak görüşün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Promosyon Çanta İmalatı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  Promosyon çanta imalatı , bir markanın tanıtımı ve kimliğinin etkili bir şekilde yansıtılmasında kritik bir rol oynar. Bu çantalar, marka ...